Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED Chrome errors with v66.0.14

Discussion in 'User Experience' started by jdstallings, Aug 23, 2017.

Tags:
  1. jdstallings

    jdstallings Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2003
    Messages:
    60
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    After upgrading to version v66.0.14, we have found that a number of options will now load a completely new tab sometimes with and sometimes without the WHM left option frame.

    We found that when we do a cPanel Security Advisor that after it completes we are unable to see the entire screen (no up/down scroll bars). When we run the same option in IE it works without issue.
     
    #1 jdstallings, Aug 23, 2017
    Last edited by a moderator: Aug 24, 2017
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,512
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    308
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Which version of Chrome are you using?
     
  3. Datacenter1

    Datacenter1 Member

    Joined:
    Feb 11, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Chicago
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I'm experience the same issue with for example the dns zone editor, it also happens with some third party plugins like imunify360

    My chrome version:
    Version 60.0.3112.101 (Official Build) (64-bit)
     
    jdstallings likes this.
  4. jdstallings

    jdstallings Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2003
    Messages:
    60
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am running .. Version 60.0.3112.101 (Official Build) (32-bit)
    Current release.

    This is also happening with all of Chirpies plug-ins (ConfigServer)
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,220
    Likes Received:
    1,376
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I'm unable to reproduce this issue with CSF version 10.22. Can you verify that you are using the latest version of this plugin? Also, can you verify if this is happening for any of the links included with WHM by default (e.g. non-plugin links)? For any other plugins, it's possible they have not yet updated their plugins to accommodate the changes that began in cPanel version 64. You can read more about these changes at:

    Frame and Frameset Removal
    What's going on in WHM? | cPanel Blog

    Also, please keep in mind the following information from the cPanel 66 Release Notes:

    After the upgrade to cPanel & WHM version 66 finishes, WHM users in an active session must refresh their browser windows. Until they do, they may see additional frames within the WHM interface on each page load.

    Can you verify which operating system you are reproducing this issue with, and the size of the monitor?

    Thank you.
     
  6. Datacenter1

    Datacenter1 Member

    Joined:
    Feb 11, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Chicago
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Window 10 and 1920 x 1080
     
  7. Datacenter1

    Datacenter1 Member

    Joined:
    Feb 11, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Chicago
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Update: Is local caching issue, after cleaning my browser data is working normal again
     
    cPanelMichael likes this.
  8. jdstallings

    jdstallings Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2003
    Messages:
    60
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am running on Windows 10 screen size at 1366 x 768
    I just cleared my Chrome browsing data and after logging on and off each time CSF app gave an issue it was Okay (Explorer, Mail Manage, Mail Queues, MailScanner FE, ModSecurity, CSF, Exploit, and ClamAV).

    Security Advisor is now working as well as the other WHM options.

    Looks like this can be closed. Thanks!!

    Jim
     
    cPanelMichael likes this.
Loading...

Share This Page