The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ClamAV not working in cPanel

Discussion in 'General Discussion' started by ljesh, Oct 15, 2008.

  1. ljesh

    ljesh Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello, I have been looking for this problem everywhere, tryed different solutions but none of them helped.
    I reinstalled ClamAV many times, I got the latest cPanel but it still simply doesn't work. If you go in cPanel, and choose to scan whatever, the ClamAV stays at: ... connecting to clamd service ... all the time.
    Can someone please help me solve this issue?
    Thanks.
     
  2. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Please open a ticket @ https://tickets.cpanel.net/submit/
     
  3. ljesh

    ljesh Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks Nick, I just did. It looks like it's cPanel issue since the scan works just fine with "clamscan -r /dir/", only from cPanel it doesn't even start.
    Will see what support will say and update this thread.
     
Loading...

Share This Page