The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ClamAv trouble

Discussion in 'General Discussion' started by david510, Jan 12, 2005.

  1. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello All,

    I get the message like this when I restart exim. Is clam av not running inm the server? How can I check that?
    When I restart again I get clamav stopping faile!!!! Please help

    /etc/rc.d/init.d/exim restart
    Shutting down clamd: [FAILED]
    Shutting down exim: [ OK ]
    Shutting down antirelayd: [ OK ]
    Shutting down spamd: [ OK ]
    Starting clamd: [ OK ]
    Starting exim: [ OK ]
    Starting exim-outgoing: [ OK ]
    Starting exim-smtps: [ OK ]
    Starting antirelayd: [ OK ]
    Starting spamd: [ OK ]

    David
     
  2. david510

    david510 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,
    I found the solution just run the following

    /scripts/restartsrv_clamd
     
  3. binumvk

    binumvk Active Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    This is not working getting an ERROR: You must select server type (local/tcp).
    :cool: :cool:
     
Loading...

Share This Page