Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

clamavconnector in Cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by adapter, Oct 3, 2005.

  1. adapter

    adapter Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hi

    i have install clamavconnector from whm but when i login in cpanel i cant' see it why?
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,772
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    353
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    you need to configure it in WHM "Configure ClamAV Scanner" to dispaly in your users cPanel
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. markpap

    markpap Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Greece.
    Where can I find this configuration in WHM???
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,772
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    353
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    WHM
    Cpanel
    Addon Modules
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. WebHostDog

    WebHostDog Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Messages:
    144
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    166
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Go in WHM and add it via Feature Manager. Then you will see Virus Scan in CPanel.



    Thanks.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. jameshsi

    jameshsi Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2001
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I can not find clamav in user's cpanel, neither in WHM, but I already installed the clamavconnector, where should I configure it ?
     
  7. jameshsi

    jameshsi Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2001
    Messages:
    347
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    OK, I just found it, after installed, you will have to wait, and then reload the WHM, it will appear in your WHM ( left bottom)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice