Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Clamconnector on 11.28.52 64-bit VPS: No binaries

Discussion in 'General Discussion' started by movielad, Dec 21, 2010.

  1. movielad

    movielad Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    109
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    I'm trying to figure out why ClamConnector on my 11.28.52 VPS appears to compile okay, but does not install any of the ClamAV binaries. If you look at:

    Code:
    root@host1 [~]# /usr/local/bin/freshclam
    -bash: /usr/local/bin/freshclam: No such file or directory
    root@host1 [~]# cd /usr/local/bin
    root@host1 [/usr/local/bin]# ls -al freshclam
    lrwxrwxrwx 1 root root 19 Dec  8 13:19 freshclam -> ../../bin/freshclam
    root@host1 [/usr/local/bin]# /scripts/restartsrv_clamd
    Unable to locate clamd
    
    Short of installing ClamAV manually and then re-running ClamConnector manually, I'm not quite sure what else do to. The VPS is Xen based running 64-bit CentOS 5.5.
     
  2. cPanelJared

    cPanelJared Technical Analyst

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    1,835
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    What is the value of Max cPanel process memory in Main >> Server Configuration >> Tweak Settings? Try increasing it, or setting it to Unlimited, and then uninstalling and reinstalling clamavconnector using Main >> cPanel >> Manage Plugins.

    If this does not help, please submit a ticket so that we can investigate this directly on your server, because ClamAV should be fully installing when you install it from the WebHost Manager interface.
     
  3. movielad

    movielad Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    109
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    168
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    That did the trick. I disabled limitations for the cPanel process memory, uninstalled and re-installed ClamAVConnector and it installed just fine. Binaries all in place and Clamd running.

    Many thanks!

    Martyn
     
Loading...
Similar Threads - Clamconnector binaries
  1. jndawson
    Replies:
    11
    Views:
    861

Share This Page