Client messed up add-on domain...

damainman

Well-Known Member
Nov 13, 2003
515
0
166
RHE+Cpanel


One of my clients accidently deleted one of his add-on domains, along with the subdomain.

When trying to recreate the add-on domain.. we receive this message:
============
The subdomain, add-ondomain.client.com has been added.
Nameserver ips for add-ondomain.com are: xx.xx.x.xx1,xxx.xx.x.xxx2 Sorry, that domain (add-ondomain.com) is already pointed at an ip address that does not appear to use dns servers on this server or master servers! Please transfer the domain to this server's nameservers or have your admin add one of its nameservers ips to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver!

The subdomain, add-ondomain.client.com has been removed.

add-ondomain.com could not be setup. The subdomain add-ondomain.clientdomain.com was not setup either.
========================================

The ips it gives for the name servers, are the ips for my name servers. Also when i go to add a subdomain in cpanel.. in the drop down menu next to the "add" button it lists add-ondomain.com in it. My guess is theres still references to the add-on domain on my server.

I logged into shell and did "slocate add-ondomain" and i did find several references to the add-on domain that was deleted:

/var/named/add-ondomain.com.db
/var/cpanel/bandwidth/add-ondomain.com-all.rrd
/var/cpanel/bandwidth/add-ondomain.com-http.rrd
/var/cpanel/bandwidth/add-ondomain.com
/etc/vmail/passwd.add-ondomain.com
/etc/vmail/shadow.add-ondomain.com
/etc/vmail/vhost.add-ondomain.com
/etc/vmail/uid.add-ondomain.com
/etc/valiases/add-ondomain.com
/etc/vfilters/add-ondomain.com
/usr/local/apache/domlogs/add-ondomain.com-smtpbytes_log
/home/clientname/mail/add-ondomain.com
/home/clientname/etc/add-ondomain.com
/home/clientname/etc/add-ondomain.com/passwd
/home/clientname/etc/add-ondomain.com/quota
/home/clientname/etc/add-ondomain.com/shadow
/home/clientname/etc/add-ondomain.com/quota,v
/home/clientname/etc/add-ondomain.com/passwd,v
/home/clientname/etc/add-ondomain.com/shadow,v


I looked in WHM as well as httpd.conf and found no references to the add-on domain. Can someone give me some information or point me in the right direction of exactly how to solve this problem?
 

damainman

Well-Known Member
Nov 13, 2003
515
0
166
okay i'm not sure what happened,,, but everything is working now. When an add-on domain is deleted is there a time period u need to wait before readding it?