The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cloaked redirection

Discussion in 'General Discussion' started by ivaserver, Dec 13, 2002.

  1. ivaserver

    ivaserver Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2002
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi

    How can i set up a customer domain to redirect but still show the original URL in the browser.

    Thanks
     
  2. TheVoice

    TheVoice Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok lets see here. You could do a php include redirect. Which is probably the easiest way to do it. on the domain you want forwarded make an index.php file and put

    &?include('http://siteyouwanttoredirectto.com');?&

    inside. Upload the file to the default domain. The only flaw with this is if you have all your links done locally for images and things. so you would have to put in the full link to everything on the site you want to forward to. While this is a bit of a hassle its the only apacheless way I know.
     
  3. rbmatt

    rbmatt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You could make a html frame, or an iframe.
     
  4. warwickhunt

    warwickhunt Member

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Nottingham
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Use A Parked Domain

    Isn't this exactly what a parked domain does?

    Of course the domain you are re-directing TO needs to be on the same server . . .I THINK . .


    warwick
     
  5. warwickhunt

    warwickhunt Member

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Nottingham
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    More Info On Parked DOmain

    You can park a domain onto yours from anywhere . . so long as you enable this feature in WHM under the "Tweak Settings" section.

    :)

    Beware the implications though . . .


    Warwick
     
Loading...

Share This Page