The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cloudlinux not showing result

Discussion in 'CloudLinux' started by rheza shandikri, Nov 16, 2015.

  1. rheza shandikri

    rheza shandikri Registered

    Joined:
    Nov 16, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Bandung
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    When I do command grep lvestat /var/log/messages

    Nov 16 12:58:19 server abrt: detected unhandled Python exception in '/usr/sbin/lvestats-server'

    can someone help?

    Code:
    root@server [/home/xxxx]#  service lvestats start
    Starting lvestats: Traceback (most recent call last):
      File "/usr/sbin/lvestats-server", line 777, in <module>
      main()
      File "/usr/sbin/lvestats-server", line 739, in main
      LVE_VERSION = parseLVEVersion()
      File "/usr/lib/python2.6/site-packages/lvehelper.py", line 97, in parseLVEVersion
      file = open('/proc/lve/list', 'r')
    IOError: [Errno 2] No such file or directory: '/proc/lve/list'
    
    Thank you
     
    #1 rheza shandikri, Nov 16, 2015
    Last edited by a moderator: Nov 18, 2015
  2. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,146
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :),

    Can you please try to update lve-stats on your server with yum.

    Code:
    yum update lve-stats
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Is this a new installation or do you already have active accounts on the server? I've seen one previous case where the issue was addressed after reinstalling cPanel/CL after reinstalling the lve packages through YUM did not address the issue.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page