Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Cluster Problem

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by malisert, Jan 3, 2007.

  1. malisert

    malisert Registered

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi,

    I want to synchronize 2 server.So I entered Cluster/Remote Access > Configure Cluster
    And I set Enable Dns Clustering.Then I wrote my second server's IP.Then I wrote the keys and I clicked to the Submit.

    After 2 minutes it gave me an error like below:

    Code:
    There was an error while processing your request: Cpanel::Accounting returned [HTTP/1.0 
    900 NET OR SSL ERROR ./cgi/trustclustermaster.cgi 18226: open_tcp_connection: failed `75.xx.xx.xx, 2087 (Connection timed out) ] 
    What's the problem?
     
  2. arkain

    arkain Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I am having the same problem, if anybody could please help us out asap... all of our sites are down...
     
  3. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    is the required port being allowed in your firewall in this case 2087 if you are running one?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. arkain

    arkain Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    yes, the funny thing is, it works for say 1 day fine, and then after that it gives me that error...
     
  5. arkain

    arkain Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    the main clustering server connects to server #4 fine, but server #3 has problems... and all of them have the same configurations...
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice