Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Clustering Problem

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by Keston.e, Jul 4, 2004.

  1. Keston.e

    Keston.e Registered

    Joined:
    May 16, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Dear developers of cpanel I am currently having a problem when trying to cluster 2 servers. Our cpanel liscnes is provided from burstnet the server ip is 66.197.173.141 and the error that we are recieving is

    "There was an error while processing your request: Cpanel::Accounting returned [HTTP/1.0 900 NET OR SSL ERROR ./cgi/trustclustermaster.cgi 31570: open_tcp_connection: failed `66.197.173.141', 2087 (No route to host) ] "


    Any help, or assistance with this problem will be greatly appreciated.
     
  2. Jaime

    Jaime Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Palma de Mallorca
    Are you running a firewall on the servers? If the answer is yes, be sure you're allowing tcp in/outbound on port 2086 (and maybe 2087 too, that's for SSL).

    Jaime
     
  3. Jaime

    Jaime Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Palma de Mallorca
    Ok, I hadn't readed the complete error message...

    The problem seems to be on port 2087 :)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice