The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CNAME editing/setup

Discussion in 'General Discussion' started by Silverado, Oct 20, 2003.

  1. Silverado

    Silverado Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Backyard - Poolside
    I have a client using a "website builder"... the subdomain must be set up with a CNAME to the web site offering the software.
    The subdomain already has an "A" entry and my WHM is not letting me create a CNAME entry for this subdomain to point to the other server as required.
    This is the error message I receive:
    sitebuilder 14400 IN A domain.com.

    near 'domain.com.': bad dotted quad 14400 IN A near '': bad dotted quad

    Do I need to delete the "A" entries for this domain first before I change/create/edit the zones for the CNAME entry?

    Thank you.
     
  2. Silverado

    Silverado Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Backyard - Poolside
    Just an update for anyone else that runs into this problem..... the "A" entries must be remove and ONLY a CNAME entry for
    subdomain and www.subdomain needs to be entered.
    I hope this helps someone in the future. It was exactly what we had to do for the subdomain to resolve to another server.
     
Loading...

Share This Page