The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ConfigServer Mail Manage - Problem

Discussion in 'cPanel Developers' started by chae, Dec 6, 2006.

  1. chae

    chae Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2003
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Auckland, New Zealand
    Hi Yah Chirpy,

    Loaded on your ConfigServer Mail Manage for WHM thank you, came across a small problem though...

    When I was checking the interface I noticed that not all the domains were loaded ?
    It's showing about 80-85% of the actual customers domains & the rest don't show on the list, I've double checked the customers accounts and they do have POP3 accounts.

    Any ideas why this is happening ? Anyone else have the same problem ?

    Regards

    Chae
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    It will show domains listed in /etc/localdomains - except at present it doesn't show .biz domains which will be fixed soon.
     
  3. chae

    chae Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2003
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Auckland, New Zealand
    Hi Yah Chirpy,

    On one server we have 50 domains listed in the /etc/localdomains yet Mail Manage shows only 30 of those. On another server we've got over 300 in localdomains & again Mail Manage list no where near that !!

    May try removing & reinstalling to see if that helps

    *****Sorted******

    Just deleted from the servers - reinstalled & all domains are now showing up.
     
    #3 chae, Dec 8, 2006
    Last edited: Dec 8, 2006
Loading...

Share This Page