The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ConfigServer Mail Queues

Discussion in 'E-mail Discussions' started by d-woo, May 10, 2007.

  1. d-woo

    d-woo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I use the ConfigServer Mail Queues (great stuff).

    Recently, my /tmp directory got full so I moved my logwatch files to root and restarted exim.

    My mail is no longer being delivered and my mail queue has over 800 emails and growing.

    In WHM, when I go to an individual email and attempt to deliver it I get the following error

    Code:
    2007-05-10 09:46:45 1Hm8qM-00083s-OX == jim@jims_domain.com R=virtual_sa_user T=virtual_sa_userdelivery defer (-24): Transport filter process failed (127): unable to execute command
     
  2. bornonline

    bornonline Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
  3. d-woo

    d-woo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks BornOnLine.

    I reinstalled the Perl modules.

    I emptied the /tmp/logwatch.Chb24687/maillog file (which was causing the /tmp folder to be 100% full) and rebooted the server.

    When I use CMQ in WHM and attempt to deliver a single email, I now get the following error:
    Code:
    LOG:: MAIN
      cwd=/usr/local/cpanel/whostmgr/docroot 4 args: exim -v -M 1Hjdpz-0002Ae-FO
    delivering 1Hjdpz-0002Ae-FO
    
    LOG: MAIN
      : virtual_sa_userdelivery transport output: An error was detected while 
    processing a file of BSMTP input.
    
    LOG: MAIN PANIC
    
      == [email]jim@jimsdomain.com[/email] R=virtual_sa_user T=virtual_sa_userdelivery defer (-24): 
    Transport filter process failed (127): unable to execute command
    

    Additionally, when I run

    root@server [~]# /etc/rc.d/init.d/exim restart

    I get:

    Code:
    Shutting down clamd:                                       [  OK  ]
    Shutting down exim:                                        [  OK  ]
    Shutting down antirelayd:                                  [  OK  ]
    Shutting down spamd:                                       [FAILED]
    Starting clamd:                                            [  OK  ]
    Starting exim-26:                                          [  OK  ]
    Starting exim:                                             [  OK  ]
    Starting exim-smtps:                                       [  OK  ]
    Starting antirelayd:                                       [  OK  ]
     
  4. d-woo

    d-woo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  5. tukaramg

    tukaramg Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Transport filter process failed (127): unable to execute command"

    Hello,

    Please try

    /scripts/fixspamassassinfailedupdate

    It will fix your problem...
     
Loading...

Share This Page