The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

./configure not working | some help please

Discussion in 'General Discussion' started by BaDBoY_2000, Feb 6, 2004.

  1. BaDBoY_2000

    BaDBoY_2000 Active Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    /usr/bin/perl build/preprocessor -Mbytes -DPERL_VERSION="5.6.1" -Mvars -DVERSION="2.63" -DPREFIX="/usr" -DDEF_RULES_DIR="/usr/share/spamassassin" -DLOCAL_RULES_DIR="/etc/mail/spamassassin" -DINSTALLSITELIB="/usr/lib/perl5/site_perl/5.6.1" -DCONTACT_ADDRESS="the administrator of that system" -Msharpbang -DPERL_BIN="/usr/bin/perl" -DPERL_WARN="" -DPERL_TAINT="" -m755 -ispamd/spamd.raw -ospamd/spamd
    cp spamd/spamd blib/script/spamd
    /usr/bin/perl -I/usr/lib/perl5/5.6.1/i386-linux -I/usr/lib/perl5/5.6.1 -MExtUtils::MakeMaker -e "MY->fixin(shift)" blib/script/spamd
    /usr/bin/perl build/preprocessor -Mbytes -DPERL_VERSION="5.6.1" -Mvars -DVERSION="2.63" -DPREFIX="/usr" -DDEF_RULES_DIR="/usr/share/spamassassin" -DLOCAL_RULES_DIR="/etc/mail/spamassassin" -DINSTALLSITELIB="/usr/lib/perl5/site_perl/5.6.1" -DCONTACT_ADDRESS="the administrator of that system" -Msharpbang -DPERL_BIN="/usr/bin/perl" -DPERL_WARN="" -DPERL_TAINT="" -m755 -isa-learn.raw -osa-learn
    cp sa-learn blib/script/sa-learn
    /usr/bin/perl -I/usr/lib/perl5/5.6.1/i386-linux -I/usr/lib/perl5/5.6.1 -MExtUtils::MakeMaker -e "MY->fixin(shift)" blib/script/sa-learn
    cd spamd; ./configure --prefix="/usr" --sysconfdir="/etc" --datadir="/usr/share/spamassassin" --enable-ssl="no"
    ./configure: line 56: 22547 Segmentation fault expr a : '\(a\)' >/dev/null 2>&1
    ./configure: line 56: 22673 Segmentation fault expr a : '\(a\)' >/dev/null 2>&1
    ./configure: line 56: 22799 Segmentation fault expr a : '\(a\)' >/dev/null 2>&1
    ./configure: line 56: 22925 Segmentation fault expr a : '\(a\)' >/dev/null 2>&1
    make: *** [spamd/binaries.mk] Error 143
    /usr/bin/make -- NOT OK
    Running make install
    make had returned bad status, install seems impossible
    perlmod--Install done

    this is when i try to install spamassassin anything that uses ./configure it does the same thing too PLEASE HELP
     
  2. BaDBoY_2000

    BaDBoY_2000 Active Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ask for help and see what happens....... u get none! lol
     
  3. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Re-install perl?
     
Loading...

Share This Page