Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Configure Support Request link does not work

Discussion in 'General Discussion' started by alrock, Dec 6, 2004.

  1. alrock

    alrock Active Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I have version WHM 9.9.8 cPanel 9.9.8-R160.

    This is the only release that this has happened with, but when I click on the "Configure Support Request Submission" link in WHM, it does nothing.

    Is anybody else having this problem? Anybody know how to fix this problem? Anybody else sick of WHM/Cpanel never working like it should? lol.
     
  2. mizzizzippi

    mizzizzippi Guest

    I think I am in the same boat as you. I just started looking around to see what I could find. When I enable the support function in WHM I don't get a support link in the CPanel, I am using the X theme. Am I just over looking it?
     
  3. cPanelBilly

    cPanelBilly Guest

    I jsut tested this on a CentOS 3.3 box and was unable to replicate what was the OS you guys are using?
     
  4. hassasin

    hassasin Member

    Joined:
    Jun 11, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    CentOS 4.2, just joined here to find a solution to this
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice