Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

configuring TSIG key \'rndckey\': already exists

Discussion in 'General Discussion' started by jayglate, Dec 29, 2001.

  1. jayglate

    jayglate Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    Dec 29 03:14:00 nemesis /usr/sbin/named[23336]: configuring TSIG key \'rndckey\': already exists
    Dec 29 03:14:00 nemesis /usr/sbin/named[23336]: loading configuration: failure
    Dec 29 03:14:00 nemesis /usr/sbin/named[23336]: exiting (due to fatal error)
    How do we fix the above error?

    Jason
     
  2. Mat

    Mat Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2001
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Have you tried
    /scripts/fixndc ?
     
  3. jayglate

    jayglate Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    of course.
     
  4. Mat

    Mat Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2001
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    I might be grasping at straws here, but is the box running RH 6.2?
     
  5. jayglate

    jayglate Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    you are grasphing and no we are running 7.2
     
  6. totalufo

    totalufo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2002
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    [quote:561f75ea72][i:561f75ea72]Originally posted by jayglate[/i:561f75ea72]

    Dec 29 03:14:00 nemesis /usr/sbin/named[23336]: configuring TSIG key 'rndckey': already exists
    Dec 29 03:14:00 nemesis /usr/sbin/named[23336]: loading configuration: failure
    Dec 29 03:14:00 nemesis /usr/sbin/named[23336]: exiting (due to fatal error)
    How do we fix the above error?

    Jason[/quote:561f75ea72]

    Any one ever figure out this error????? Named is not running. I get the same error. Please someone help. This is a slave machine
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice