The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Convert Addon Domain to Account

Discussion in 'General Discussion' started by reedbird8, Aug 14, 2016.

  1. reedbird8

    reedbird8 Registered

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Lancaster, PA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am wanting to convert an addon domain to an account using the WHM tool. I ran a test on a new addon domain just to test the process before converting the important one.

    However, after running the tool, seemingly successfully, I get a 500 error when I try to access the site. Any suggestions?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    648
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Could you let us know the output from the /usr/local/apache/logs/error_log file when you visit the website and see the "500" error code? Ensure you post the output in CODE tags and remove any real domain names or IP addresses.

    Thank you.
     
  3. reedbird8

    reedbird8 Registered

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Lancaster, PA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    So, my error_log file was huge. Turns out I had a php module that was loading twice (probably for the last 8 months). I think I've just fixed that, too.

    So, it looks like this is my error: It is apparently still trying to load a file from the old user account.

    Code:
    [Mon Aug 15 07:28:14 2016] [error] [client 66.249.79.149] PHP Fatal error:  Unknown: Failed opening required '/home/reedbird/public_html/aacf/wordfence-waf.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php56/lib/php') in Unknown on line 0
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,446
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    See if this post is helpful:
    wordpress.org/support/topic/deleted-wf-founddeleted-wordfence-wafphp-now-site-not-loading
     
  5. reedbird8

    reedbird8 Registered

    Joined:
    Aug 14, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Lancaster, PA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    didn't even think to check .user.ini....Thanks!
     
    Infopro likes this.
Loading...

Share This Page