Copy account from another server - VERY SLOW

NovemberRain

Well-Known Member
Sep 24, 2003
112
3
168
İstanbul
cPanel Access Level
Root Administrator
Hello

I am trying to copy a few accounts for one of my resellers to a dedicated server. I have done this many times before, even with huge accounts, but this time it is very very slow, and these are small 5-10 MB accounts. Today I copied a 10 mb account in 3 hours!

Both servers are: WHM 10.3.1 cPanel 10.3.0-E1

This is the slow part of the process..

Done
Remote file is: /home/cpmove-admin-split/cpmove-xxx.tar.gz.part1
Copying account package file.....0%.. ..0%.. ..0%.. ..0%.. ..0%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%.. ..1%..
 

TogaDave

Well-Known Member
Apr 13, 2003
134
0
166
I'm running into the same problem.

I copied a huge account over from my old box to the new one a couple days ago, and it was done in minutes. Copying a smaller one today and it's splitting it up into many parts and taking hours.