The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Copy an account from another server problem

Discussion in 'General Discussion' started by hopper, Sep 13, 2007.

  1. hopper

    hopper Registered

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi I wonder if anyone could help me?

    I am trying to copy a reseller account from one server to another via WHM Copy an account from another server function but I keep getting the following error message
    Does anyone have any suggestions as to how I can alter the time out time or how I can complete the transfer?

    Thanks

    Hopper
     
  2. SoftDux

    SoftDux Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    983
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Johannesburg, South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Can the one server actually SSH to the other server? You need to check this first, otherwise SSH could give all sorts of errors
     
  3. hopper

    hopper Registered

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Total noob here I'm afraid, Please can you tell me how do I check?
     
  4. amxfsx

    amxfsx Member

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Timeout on move of large accounts

    We are seeing exactly the same symptoms. Transfer of smaller accounts (less than 100M) works. Transfer of accounts over 300M always timeout.
     
  5. 4u123

    4u123 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Did you ever resolve this issue?

    I'm copying a handful of accounts using standard account copy options and they keep timing out. Both servers are on the same switch, not overloaded, no problems but it just keeps timing out and trying again. This must be a problem with the account copy script.
     
Loading...

Share This Page