The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Copy an account

Discussion in 'General Discussion' started by Skm74, Dec 11, 2002.

  1. Skm74

    Skm74 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    What does the whm copy if I copy an account from ensim - cpanel? I want to change ensim to cpanel but I have some active accounte on the ensim server. So I need to move them somwhere when i Install the cpanel.
    I need it to copy
    Databases
    and the entire site

    What is the easiest way to do that? It is only 7 accounts
     
  2. TheVoice

    TheVoice Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    you can convert your ensim server to cpanel or use the account copier function in whm to move the accounts to another server with cpanel on it.
     
  3. Skm74

    Skm74 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    If I copy the accounts from the ensim server with WHM. Then I Can uninstall ensim and install Whm/Cpanel. And copy the accounts back to the new cpanel server. and everything should work. Am I right?
     
  4. TheVoice

    TheVoice Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    you don't need to copy them off the server. One of the cpanel developers can run a script that will uninstall ensim and convert all the accounts to cpanel automatically.
     
  5. Skm74

    Skm74 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2002
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I dont find anyone who ants to do that
     
Loading...

Share This Page