Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Copy an accounts - mailman lists lost

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Cyber911, Apr 12, 2004.

  1. Cyber911

    Cyber911 Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi,

    when transfering an Account from one Server to another using the "Copy an account.." feature, it says that Maillists are transferred correct, but when I login to the new System using the just moved Account, none of the Lists are there...

    Old System: WHM 9.1.0 cPanel 9.1.0-S73 (Redhat, one 9.0 and one 7.3)
    New System: WHM 9.1.0 cPanel 9.1.0-S93 (Fedora Core 1)

    Can anyone confirm this?
    I just lost mailinglists cause I didn't get an error and deleted the accounts on the old system (Yes, the Terminate account function deleted the mailinglists correctly hehe ;()

    And what I also saw was, that no backup of the mailinglists are made? Can anyone confirm this too?

    MfG

    Sven B. 8)
     
  2. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Spain
    Yes, mailing lists are backed up too, see the dirs dir.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Cyber911

    Cyber911 Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    wow *phew*

    thx a lot :)

    But: Shouldn't the mailinglists be copied with the account if I user "Copy an account from another server"?

    MfG

    Sven B. 8)
     
  4. Cyber911

    Cyber911 Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    OK... ehm...
    How can I recover them correctly?!?

    I extracted the Archive and copied the content over the current mailman dir.

    Now the Lists apear in cpanel, but clicking on Edit shows a Page with "No such list <listname>"...

    MfG

    Sven B. 8)
     
  5. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Location:
    Spain
    Try with /scripts/resetmailmanurls
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. Cyber911

    Cyber911 Member

    Joined:
    May 24, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi,

    didn't work :(

    Then I tried the fixmailman and after that the reinstallmailman.

    The only thing I got was this message for each account that's using mailman:
    "Insecure dependency in system while running with -T switch at /usr/local/cpanel/bin/convertmailman2 line 19."

    Any Idea? :(

    (I feel like a noob lol)

    MfG

    Sven B. 8)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice