The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

copy multiple accounts

Discussion in 'General Discussion' started by brandonk, Feb 19, 2003.

  1. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    When trying to use the copy multiple accounts from another server
    feature I receive the following error:

    Goto undefined subroutine &Carp::shortmess_heavy at
    /usr/lib/perl5/5.6.0/Carp.pm line 110. Goto undefined subroutine
    &Carp::shortmess_heavy at /usr/lib/perl5/5.6.0/Carp.pm line 110.

    Any ideas?
     
  2. SprintSlash

    SprintSlash Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2003
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ... they always think everyone is using the same version :rolleyes:
     
  3. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Why did you even waste your time posting this? "They always..." hey- **** off.

    WHM 6.0.0
    Cpanel 6.0.0-S24
    FreeBSD 4.7-RELEASE

    Because it was a PERL error I thought version would be irrelevant. Guess not
     
  4. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Issue resolved by installing CPanel again. Now IMAP is failing, just gotta get it up and I might be able to put accounts on.
     
  5. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    <bump>

    After a fresh os install/cpanel install to get IMAP back up the carp issue has returned. Any ideas?
     
  6. smit1

    smit1 Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    we're having the same problems - submitted a ticket to cpanel, if we figure it we'll let you know, if you do, please let us know lol ;)

    smit
     
  7. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Issue was never resolved. CPanel ticket is still open.

    RedHat is being installed today. :mad:
     
  8. smit1

    smit1 Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    same here. gave up with freebsd as we couldn't wait as we needed to transfer live boxes over, so we have to go with redhat which is working great, but would of liked freebsd and cpanel

    smit
     
  9. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Quick question for you: how are you handling DNS? Our nameservers are served by the server being moved so the IPs will change but that can take a few days around the net. I don't want any sites to have ftp changes/mail sent to the old server... How are you updating the DNS for the sites? Editing every dns zone would be a pain...any suggestions?
     
  10. brandonk

    brandonk Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Do you know where the files are that I need to change?
     
Loading...

Share This Page