The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Copy script issues

Discussion in 'General Discussion' started by kcdworks, Oct 24, 2003.

  1. kcdworks

    kcdworks Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm trying to copy a massive number of accounts from one server to another. I moved one, and it worked just fine. I went to move another (actually, two, using the multiple account copy), and that got errors. I went back to copy a single account, and got the following error:

    I did choose the correct server type, I'm copying from WHM 8 - WHM 8. The server I'm copying TO is RH 8, WHM 8.5.4 cPanel 8.5.4-R7. The server I'm copying FROM, which just worked for one account, is WHM 8.5.1 cPanel 8.5.3-R2. I'm going to try upgrading it and test again ... but this just worked, then stopped ten minutes later.
     
  2. mark1

    mark1 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Same problem, ours just stops dead, and nothing.

    more bugs...
     
  3. kcdworks

    kcdworks Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Using the copy FROM server IP instead of the hostname allowed me to copy the accounts I needed. Strange.
     
  4. mark1

    mark1 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Copy multiple accounts from another server

    When using this, I just found its the packages its sticking on, click on Skip this Account, it will then do the accounts, you can always copy the plans from 1 server to another later.
     
  5. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    IP does not work for us and neither does skipping packages. This is happening on multiple servers.
     
Loading...

Share This Page