Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Copying accounts from another HD

Discussion in 'General Discussion' started by devGOD, Feb 26, 2005.

  1. devGOD

    devGOD Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2003
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Atlanta, GA
    how do i move/copy accounts from another HD on my server? They're all old cpanel user accounts.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,472
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Answer provided in your other post with the same question. Please don't cross-post.
     
  3. devGOD

    devGOD Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2003
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Atlanta, GA
    what are you talking about?....

    anyway if anyone know how to copy across hard drives please let me know
     
  4. gorilla

    gorilla Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    694
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Sydney / Australia
    #4 gorilla, Feb 27, 2005
    Last edited: Feb 27, 2005
Loading...

Share This Page