The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"Could not open secure TLS server to the IMAP server"

Discussion in 'E-mail Discussions' started by bdp31770, Oct 11, 2014.

  1. bdp31770

    bdp31770 Registered

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I have a client on my bluehost account who is getting an error when searching email via Horde and Squirrel, "Could not open secure TLS server to the IMAP server." I've searched for the error on google and nothing comes up...does anyone have any suggestions for this? Also, the email was working correctly, they could search it via Outlook, then all of a sudden recently it stopped working. They are pretty sure they did not change any settings though. Thank you for any feedback.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    I suggest consulting with your hosting provider regarding that message so they can review the mail logs to determine the cause of the problem. It's difficult to troubleshoot that type of issue without root access to the server.

    Thank you.
     
  3. bdp31770

    bdp31770 Registered

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Will do, thank you for the reply.
     
Loading...

Share This Page