The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel 11 - IMAP SSL not working

Discussion in 'General Discussion' started by onestar, Jul 15, 2008.

  1. onestar

    onestar Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, its been a while, but I decided to upgrade to cpanel 11 from 10 using Cpanel upgrade to the latest version.

    Things seem to work, except IMAP on 993 has disappeared.

    netstat -a -n shows nothing on 993. I get connection refused - presumably as it is not running.

    Everything else seems to be running, 143, pop, pops.

    Any ideas? Thanks

    WHM 11.23.2 cPanel 11.23.4-R26138
    CENTOS Enterprise 3.9 i686 on standard - WHM X v3.1.0
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. onestar

    onestar Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, thanks.

    As I was writing up the details, I thought I'd try a reboot. That worked!
     
  4. onestar

    onestar Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I lie. Seems to have mysteriously died again
     
  5. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are you using Courier?
     
  6. onestar

    onestar Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I think it was using courier. It seems to have been fixed, once I upgraded mbox to maildir (or was that the other way round :) ).

    That seemed to upgrade courier? or imap? I forget, but I did see it upgrading something that seemed possibly relevant , before converting.

    Since then the imaps service is running without issue.

    Thanks
     
  7. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It was an upgrade from mbox to Maildir. This process also upgraded you from the non-maintained (meaning we have provided updates to it in a very long time) uw-imap to Courier, which is maintained. It is what i suspected was the matter. I am glad you got it sorted out.
     
Loading...

Share This Page