SOLVED [CPANEL-30388] Blank text editor only for PHP files (cPanel File Manager)

besitobb

Registered
Nov 18, 2019
1
0
1
South Africa
cPanel Access Level
Reseller Owner
Cpanel file manager editor is not displaying php files.

I have the same problem. I always edit my php files through file manager editor. From this date 19 - 11- 2019 the editors from my two seperate reseller accounts are not able to display php files. This is a cpanel issue, may you help fix it.

It only shows a blank line. When I download the same file and open it with notepad, it opens fine. See the attached files.
 

Attachments

divyang

Registered
Nov 19, 2019
2
0
0
mumbai
cPanel Access Level
Website Owner
Hello all,

I am having strange issue with file manager that file manager does not show full content of file eg: if i have 7000 line of code then it showing only 1500 lines and even in some small files it's showing blank i have attached screenshot below so please give some idea why it's happening. i have tried chrome and firefox but no difference but when i connect my server to network folder and then i open any files through any code editor like sublime then it's show all content.
 

Attachments

cPanelLauren

Technical Support Community Manager
Staff member
Nov 14, 2017
13,252
1,234
313
Houston
Hello Everyone,

This issue is something that we're aware of as of last night and we've opened an internal case on it CPANEL-30388 - the issue is being reported as not present in v84.0.12 and right now the only workaround is to update to that version.

I'll update further when I have more information but this is being actively addressed at this time.


Thanks!
 

cPanelLauren

Technical Support Community Manager
Staff member
Nov 14, 2017
13,252
1,234
313
Houston
@wafakajoa

As your profile indicates you're a website owner, you would not have access to to update cPanel/WHM, this is something your hosting provider would need to do. I'd suggest contacting them for further assistance.
 

cPanelLauren

Technical Support Community Manager
Staff member
Nov 14, 2017
13,252
1,234
313
Houston
Hello,

I am sorry for the delay on this but this issue was marked as resolved in v84.0.12 and is referenced in the changelogs here: 84 Change Log - Change Logs - cPanel Documentation

Please let us know if you continue to experience issues with this.