The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel 7.2 - Better Multi-Domain options for Resellers

Discussion in 'General Discussion' started by nat, Jul 18, 2003.

  1. nat

    nat Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    For Resellers:
    Limit by "Amount of Accounts" in COMBINATION with limit by "Resource Usage" would be nice. Similar to PLESK.



    You wouldn't even need to change the layout of the edit reseller pages. Just allow both to be checked and have it were it they both work in combo.

    That way I could offer the following Multi-Domain package:

    1. 1000 MB Space (entire package)
    2. 10 GB Bandwidth (entire package)
    3. Supports 10 Domains!
    4. WebHost Manager To Create Package and Accounts.

    The client could use web host manager to create packages and accounts and distribute his 1000 MB space and 10 GB bandwidth to his 10 domains anyway he likes.



    Also creating "Reseller Packages" would be nice so that we do not have to go through and check all them check marks.


    If you switched from PLESK, and/or want this also, go tell them http://support.cpanel.net/index.cgi?feature=1

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. mpierre

    mpierre Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2002
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I posted that request, plus a few modifications ( removing the THREE packages tables and putting it on it's own page.

    cPanel.net Support Ticket Number: 18705
     
  3. RedFutura

    RedFutura Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I agree with this. I came from using Ensim and found it hard to beleive that cPanel didn't offer such a "standard" feature as this.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. Saamite

    Saamite Registered

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Have also sent a note. Switching from HSphere (which I do not like) to cPanel (which I like minus this one hiccup).

    I just don't see how anyone could leave something like this out! It seems more like a bug report than a feature request. Please! Get us up to date!!
     
  5. nat

    nat Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Both suggestions where added long ago.

    You can limit by "Amount of Accounts" in COMBINATION with limit by "Resource Usage" now.

    They also added reseller packages called ACL lists so that you don't need to check all of them boxes each time.
     
Loading...

Share This Page