The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CPanel 7 Autoresponder

Discussion in 'General Discussion' started by seahorse, Aug 10, 2003.

  1. seahorse

    seahorse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have a problem with CPanel 7 Autoresponder.

    Is there a bug?

    I am using X Skin.
    When i create a autoresponder with HTML option checked. It doesnt seem to stay checked.
    I go back to edit the autoresponder, check the box again. Change encoding. Save. It still didnt checked and the encoding didnt change.

    May i know is it a bug, my CPanel is currently 7.4.0-STABLE 12.

    Please advise.
    Thanks

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. FWC

    FWC Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ontario, Canada
    I'm not certain, but this may have been fixed:
     
  3. shaun

    shaun Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2001
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    San Clemente, Ca
    Yep that was the fix, i found this bug in xskin only and notified nick, he fixed it on the spot.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. seahorse

    seahorse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks for the info.

    So for this version,
    CPanel 7.4.0-STABLE 12

    The html bug is not fix?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page