The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CPanel 8 Upgraded Ruined Main Email Accounts

Discussion in 'E-mail Discussions' started by infinityws, Oct 7, 2003.

  1. infinityws

    infinityws Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My main email accounts on several domains do not work anymore. Any mail sent bounces with an error that it isn't routable.

    This only happens on the main accounts email (ie. the one where the login name is the same as your cpanel login name).

    Any idea how to fix this?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. nemesisr34

    nemesisr34 Registered

    Joined:
    Sep 5, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm having the same problems. Only the main accounts are having problems. My customers are getting this message:

    An unknown error has occurred. Subject 'Re: EToyotaParts.com', Account: 'mail.websitedomain.com', Server: 'mail.websitedomain.com', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0B

    I'm running WHM 8.4.0 - cPanel 8.4.0-S92 - RedHat 7.3 - WHM X v2.1
     
    #2 nemesisr34, Oct 7, 2003
    Last edited: Oct 7, 2003
  3. infinityws

    infinityws Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yeah. This is ridiculous. Although after further testing it doesn't happen on all accounts for some reason.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. EWD

    EWD Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NY
    Same here....

    Mail bounces with "unroutable domain" error

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. EWD

    EWD Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NY
    I submited a TT and hopefully they will find a fix for this soon :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I've run into this problem and some clients as well. I found that by deleting the problem eMail address in Outlook Express and re-creating it, solves the problem.

    Dont' ask me why, though. :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Make sure you run /scripts/mailperm

    Cpanel is making a habit in the last few days of just removing the /etc/localdomains so do the /scripts/mailperm first.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    This script will fix any broken default addresses

    /usr/local/cpanel/bin/checkdefaultaddys --force

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  9. XPerties

    XPerties Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    401
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New Jersey, USA
    Well I ran this as I also was getting the error on several domains. I did not run /scripts/mailperm

    Let's see if the problem continues.
     
Loading...

Share This Page