The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CPanel Account Missing

Discussion in 'General Discussion' started by Jason Brice, Oct 5, 2006.

  1. Jason Brice

    Jason Brice Active Member

    Joined:
    Sep 29, 2001
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    I have a user who's CPanel account has disappeared. The domain still resolves correctly to the server (http and ftp both work still). There is a user directory in /home, but logging in via port 2082 doesn't work.

    When I tried to move the account onto another server, there was an error with /scripts/pkgacct user:

    Code:
    pkgacct started.
    pkgacct version 4.2 - running with uid 0
    using time::hires for speedups
    Unable to find domain name for user
    
    No daily, weekly, or monthly backups exist.

    Any ideas?
     
  2. sparek-3

    sparek-3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Is there a file for this user in /var/cpanel/users?
     
  3. anushkumar

    anushkumar Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    As sparek said, you should check for the user file under /var/cpanel/users/ if that exists, check whether any of the lines in that file commented, if yes, uncomment those, save the file and restart cpanel.

    Check if this fixes on the original server.
     
  4. Jason Brice

    Jason Brice Active Member

    Joined:
    Sep 29, 2001
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi,

    Nope, there is no file in /var/cpanel/users

    Odd.
     
  5. anushkumar

    anushkumar Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2005
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I would recommend to take a backup of that domain and recreate the account and then restore it.

    Try this. work 100% if the account is created without any problems.
     
Loading...

Share This Page