The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CPanel and ClientExec

Discussion in 'General Discussion' started by magicexpress, Oct 14, 2005.

  1. magicexpress

    magicexpress Registered

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How can I make it so that Client Exec automatically creates a paid account in cpanel?
    Is this possible?
    And how?

    --Jake
    http://www.magicalhost.info
    Magical Hosting
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    You really need to seek support from the ClientExec developers as there's no such concept within WHM.
     
  3. BW -Tim

    BW -Tim Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    This is now possible using the newest version of ClientExec (2.7.3)
     
  4. celliott

    celliott Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United Kingdom
    I found that you still have to click an "Activate" button in Clientexec when using it to "automatically" setup accounts and that was on 2.7. Sounds like they fixed it now though.

    Many scripts will do what you want with instant account creation.

    - Clientexec
    - WHMCompleteSolution
    - AWBS
    - AutoHost
     
  5. BW -Tim

    BW -Tim Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    There is a cron job to activate all paid accounts isn't there?
     
  6. celliott

    celliott Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United Kingdom
    Not sure, I dont remember setting up anything like that. Will take another look later :)
     
Loading...

Share This Page