The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpanel blank page again and again

Discussion in 'General Discussion' started by don_will, Aug 15, 2007.

  1. don_will

    don_will Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cpanel
    ive tried 3times /scripts/upcp --force few mins is working.. but after 10-15mins its blank again and again. i dont understand now.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,451
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Nor would anyone else by your post I don't think. Why not try to clear your browser cache and see if that helps?

    What pages don't work? All or some?
     
  3. ToddShipway

    ToddShipway Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    300
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    what OS, version of cPanel/WHM and what version of perl.

    What pages are blank, any errors in /usr/local/cpanel/logs/error_log?
     
  4. don_will

    don_will Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cpanel
    error_log

    Code:
    Wed Aug 15 15:42:26 2007 trace [ExpVar]: Deprecated use of DOMAIN as a variable in DOMAIN : ./webmail/x/index.html  at /usr/local/cpanel/Cpanel/Logger.pm li$
            Cpanel::Logger::cplog('Deprecated use of DOMAIN as a variable in DOMAIN : ./webmail/x/i...', 'trace', 'ExpVar', 1) called at /usr/local/cpanel/Cpane$
            Cpanel::ExpVar::expvar('DOMAIN') called at cpanel.pl line 3780
            main::doprint('DOMAIN', 0) called at cpanel.pl line 1362
            main::exectag('<cpanel print="DOMAIN">') called at cpanel.pl line 4361
            main::dotag(undef) called at cpanel.pl line 4250
            main::cpanel_parseblock('SCALAR(0x8f6a64c)') called at cpanel.pl line 4204
            main::cpanel_parse('GLOB(0xa6fa3b4)') called at cpanel.pl line 1027

    Perl, v5.8.8

    WHM 11.2.0

    CPanel 11.10.0-R16391

    CENTOS Enterprise 5 i686

    Main page is blank
     
    #4 don_will, Aug 15, 2007
    Last edited: Aug 15, 2007
  5. don_will

    don_will Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cpanel
    any issue. i need really help. all page is blank.
     
  6. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Does the X3 theme work?
     
  7. don_will

    don_will Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cpanel
    i think x3 theme also not working. coz. WHM also blank page again and again
     
  8. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  9. don_will

    don_will Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cpanel
    ok. thanks. ticket submitted
     
  10. netlook

    netlook Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 25, 2004
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    Did you find a solution for this error?

    I'm getting the same but my cpanel is working properly so far:

    Code:
    Thu Aug 23 00:32:29 2007 trace [ExpVar]: Deprecated use of DOMAIN as a variable in DOMAIN : ./frontend/x2/top_frame.html  at /usr/local/cpanel/Cpanel/Logger.pm line 35
            Cpanel::Logger::cplog('Deprecated use of DOMAIN as a variable in DOMAIN : ./frontend/x2...', 'trace', 'ExpVar', 1) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/ExpVar.pm line 175
            Cpanel::ExpVar::expvar('DOMAIN') called at cpanel.pl line 3780
            main::doprint('DOMAIN', 0) called at cpanel.pl line 1362
            main::exectag('<cpanel print="DOMAIN">') called at cpanel.pl line 4361
            main::dotag(undef) called at cpanel.pl line 4250
            main::cpanel_parseblock('SCALAR(0x8f6b30c)') called at cpanel.pl line 4204
            main::cpanel_parse('GLOB(0x91893d8)') called at cpanel.pl line 1027
    Thanks
     
  11. don_will

    don_will Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cpanel
    No. when ive get blank page. i did /scripts/upcp --force again ..its working few hours. is out of memory can effect? blank page?
     
  12. netlook

    netlook Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 25, 2004
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You have submited ticket to cpanel staff - did they find any solution or reviewed your error?
     
  13. don_will

    don_will Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cpanel
    They told me Running out of memory can cause blank page. :D
     
Loading...

Share This Page