Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED cpanel.com/demo language

Discussion in 'General Discussion' started by easyswiss, Nov 18, 2016.

  1. easyswiss

    easyswiss Active Member

    Joined:
    Apr 19, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    56
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,765
    Likes Received:
    313
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thanks for the alert about this. AFAIK, they're moving servers this week and that's probably the issue here at the moment. I'll alert System Administration all the same.
     
  3. Rootz

    Rootz Member

    Joined:
    Feb 4, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    United Kingdom
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello @Rootz,

    I've opened an internal inquiry to determine how the "Change Language" feature should be handled on the cPanel demo page. I'll let you know the outcome once I hear back.

    Thank you.
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page