The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel demo

Discussion in 'General Discussion' started by Gandalf1, Aug 1, 2002.

  1. Gandalf1

    Gandalf1 Registered

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    New to cpanel and could do with a bit of help, Am a reseller and would like a step by step guide on how to set up a cpanel demo for my prospective customers.
     
  2. JustinK

    JustinK Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Take a screenshot or copy the html and make everything link to #.

    Using Demo mode still leaves many features open for people to abuse.
     
  3. awsol

    awsol cPanel Test Bitch

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston MA
    Demo mode works fine. What I do is like once a week I terminate the demo account then reactivate it. So any traces of what users do are gone.
     
  4. Gandalf1

    Gandalf1 Registered

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Bearing in mind that I don't have the enable/disable option in whm due to my reseller status how do I set a demo account up?
     
  5. winner

    winner Member

    Joined:
    Jul 29, 2002
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    [quote:29f0f13ed5][i:29f0f13ed5]Originally posted by awsol[/i:29f0f13ed5]

    Demo mode works fine. What I do is like once a week I terminate the demo account then reactivate it. So any traces of what users do are gone. [/quote:29f0f13ed5]


    hi Awsol

    i visited your site and saw u have a demo cp for a sub-domain.
    how can it be done - to give cp to a sub-domain?

    tnx
     
  6. awsol

    awsol cPanel Test Bitch

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston MA
    Just create an account IE demo.domain.com and turn it into a demo account. Bingo you now have a demo.
     
  7. voxtreme-matt

    voxtreme-matt Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yup - a demo and a security hole. I strongly recommend you just use a static demo...
     
  8. Brad

    Brad Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What exactly is the security hole matt? If the account is limited in functionality and features, where does the security hole exist. If this is a big problem, then Nick should change something here..

    Nothing like false security.


    [quote:c931bde436][i:c931bde436]Originally posted by voxtreme-matt[/i:c931bde436]

    Yup - a demo and a security hole. I strongly recommend you just use a static demo...[/quote:c931bde436]
     
  9. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    The only thing i noticed is that one can create a forwarder on the demo account and it will actually work..

    Craig.
     
  10. xnull

    xnull Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I tried the demo account on a subdomain long ago and people were allowed to create mailing lists, subdomains of the subdomain account, get ssh access and all sorts of other things. We had some stuff messed up.. I now cannot remove all of that stuff they've added - and it was just a big nightmare. I don't think I'll be doing anything other than static demos from now on either..
     
  11. bert

    bert Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    602
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    We got cracked a year or so ago because of a demo account. From that point on, we do not have a demo any more. In my opinion demos are evil and are not required, a plain html &demo& should be sufficient for most hosts. :p
     
Loading...

Share This Page