The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel doesn't fully load on a few accts

Discussion in 'General Discussion' started by bmcpanel, Feb 2, 2008.

  1. bmcpanel

    bmcpanel Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    WHM 11.15.0 cPanel 11.17.0-R19434
    REDHAT Enterprise 4 i686 on standard - WHM X v3.1.0
    Apache 1.3.37

    I have had this happen to two clients on the same server this week. When they login to cpanel via www.theirdomain.com/cpanel AND if I log in to their cpanel from the WHM acct list, the cpanel fails to load fully. It loads the header of cpanel, but on the left side menu, it doesn't load anything nor anything in the content area nor the footer.

    This happens in any theme.. X3, I have changed them over to X2 and X themes, with the same result. It seems to stop loading before the area on the left where it would load the latest news section of cpanel (I have nothing in the latest news, it is blank so there is no possibility of my text doing this because I have not text there).

    The client is using only 34 mb out of a limit of 300 mb.

    I have recently upgraded Cpanel to the latest Release version after the first customer notified me. That seemed to fix his problem. Now, a completely different customer is having the same problem.

    Has this happened to anyone else where cpanel doesn't load for only a few customers on a server while other customers seem unaffected?
     
  2. gtgeorge

    gtgeorge Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    We also have an account that cpanel does not display properly. The header image near the top is missing and doesn't return even if changing themes or whether logged in as a user or reseller. It's was set for the motor_city theme when we first noticed the behavior.

    WHM 11.15.0 cPanel 11.17.5-C20439

    EDIT: Found that lite graphics was selected at the bottom of the page.
     
  3. bmcpanel

    bmcpanel Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Glad you found your solution. Ours seems to be two separate issues. In my issue, the theme stops loading when it gets to the left side menu... it stops loading no matter how many times I try.
     
  4. bmcpanel

    bmcpanel Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I opened a ticket with Cpanel support and they solved it for me. Here is the solution.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    For some reason cPanel was getting stuck trying to access /home/username/.cpanel/email_accounts.cache.lock

    I removed the lock file that was dated from 6 days ago, and cPanel loaded fine after that.
     
Loading...

Share This Page