The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel doesn't work at all

Discussion in 'General Discussion' started by ASTRAPI, Jun 1, 2009.

  1. ASTRAPI

    ASTRAPI Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello

    After adding extra ram in my server my site is up and working but cpanel doesn't load and whmcs also not found :(

    Ftp also not working..

    Any ideas?
     
  2. Kailash1

    Kailash1 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Try to restart cPanel and FTP services via SSH. You can also do graceful reboot. Let us know if it doesn't fix the problem.

    Kailash
     
  3. ASTRAPI

    ASTRAPI Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    How can i restart them ? :)

    I got this error when i try to go in to vps:

    ?
     
    #3 ASTRAPI, Jun 1, 2009
    Last edited: Jun 1, 2009
  4. PlatinumServerM

    PlatinumServerM Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    397
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey, USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  5. ASTRAPI

    ASTRAPI Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    321
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thank you ...
     
Loading...

Share This Page