The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpanel email login problem

Discussion in 'E-mail Discussions' started by felixc, Aug 23, 2007.

  1. felixc

    felixc Registered

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, thank you for your help. I'm on the road at the moment so using cpanel to check my email. This morning it was working ok, then half hour ago, I input my passwords in the email accounts page for my email, it gets to choosing Horde or Squirrel mail, then once chosen, the next page language "Login" shows up, but as soon as I press that, it briefly gets to the next email page before it logs itself out. I go back to try to read what's happening (left bottom corner of internet explorer window), but it went through too fast to see what was the actual link when it logs out, i only managed to find the following link but not sure if this is the actual link it goes to when it logs itself out :

    http://www.slackbeanbags.com:2095/h...ip1y8cdss&nosidebar=1&logout_reason=sessionip

    I really don't understand why it was ok to use this morning, then suddenly now I can't log into my email pages. I don't know this is part of the host, cpanel, or other problems may be to do with connections? but can you please help to advice what can be done?

    Many thanks,
    Felix.
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'd recommend you contact your hosting provider regarding this issue as they would be the most able to resolve this issue for you.
     
  3. felixc

    felixc Registered

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks mate, host tried something, the problem was weird, as I could use Squirrel mail but not horde at this particular location. Connection at another location seemed to have fixed the issue I had. Anyway, thanks again.


     
Loading...

Share This Page