The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cPanel Error only in 1 account

Discussion in 'General Discussion' started by fcbinfo, Nov 6, 2014.

  1. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi there.

    I have so many accounts on the server of that working without any problems.

    I have only 1 account with this problem.

    When I try to access cPanel for this account, icons is not showing and I can't do nothing on this account. The customer also clain his emails is asking for password and he said the passwords is saved on his computer long time ago.

    I can't delete and reinstall his account because the date of backup is outdated.

    I just don't know what I need to do to fix this problem.

    Tried to rearange account, change owner and other things, but nothing is working.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Do you notice any error messages in /usr/local/cpanel/logs/error_log when attempting to access their account? What theme is assigned to the account?

    Thank you.
     
  3. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi Michael...

    The theme is X3.

    For this account, the only one line of error is that:

    [2014-11-06 14:38:05 -0200] info [cpses_tool] MYSQL: Remove dbuser cpses_mtreWdjRp1 for owner mtsbdsnl on 206.221.xxx.xxx

    There is any script or tool of that I can run to fix account?

    The server have more than 50 accounts, and only this account got this problem.

    - - - Updated - - -

    ScreenShoot of the account.

    temp.png
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Is the account suspended? Do you encounter the same issue when logging in with the account username/password instead of with the root password?

    Thank you.
     
  5. fcbinfo

    fcbinfo Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes... Thank you!

    Account is suspended.

    Wow! If the account is suspended, when we do login with root password this not shows "account suspended" info?

    Anyway, the problem is solved. Thank you for your time Michael.
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Could you open a bug report for this so we can take a closer look?

    Submit A Bug Report

    You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page