The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel Error?

Discussion in 'General Discussion' started by Shikhir A, Sep 7, 2007.

  1. Shikhir A

    Shikhir A Registered

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Account Creation Status: failed (The system must have a cpanel user for wwwacct to function)
    The system must have a cpanel user for wwwacct to function



    Whats it mean? and also how do I change my DEFAULT NAMESERVERS in Root WHM?
     
  2. Crazor

    Crazor BANNED

    Joined:
    May 11, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im guessing it means that you need to enter a USERNAME for the account before creating, obviously!!


    Basic cPanel/WHM Setup;

    Is where you change the Default nameservers...
     
  3. ToddShipway

    ToddShipway Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    300
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    If you experience this error, issue the command '/scripts/upcp --force' and it should resolve it for you.
     
  4. drogers1988

    drogers1988 Registered

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Where?

    Where do i run this command from?
     
  5. ToddShipway

    ToddShipway Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    300
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    You will need to run this command as root while logged in to SSH.
     
Loading...

Share This Page