Operating System & Version
CENTOS 6.10
cPanel & WHM Version
v86.0.23

Peashooter

Registered
Jul 20, 2020
3
0
1
Toronto
cPanel Access Level
Root Administrator
Since updating to v86.0.23 I'm not able to access File Manager or Visitors in cPanel.

When trying to view File Manager for example I'm getting this error:

Code:
die [Internal Death while parsing ./frontend/paper_lantern/filemanager/index.html.tt 30991] Template::Exception:
    [TYPE]=[file]
    [INFO]=[/usr/local/cpanel/base/cjt/cldr/en.json: No such file or directory]
    [TEXT]=[

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

    <title>
        cPanel File Manager v3
    </title>
   
   
    <meta name="apple-itunes-app" content="app-id=593289722">
    <meta name="viewport" content="user-scalable=0">
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/cPanel_magic_revision_1410366601/yui/container/assets/container.css" />
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/cPanel_magic_revision_1410366601/yui/menu/assets/menu.css" />
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/cPanel_magic_revision_1410366601/yui/datatable/assets/skins/sam/datatable.css" />
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/cPanel_magic_revision_1410366601/yui/treeview/assets/skins/sam/treeview.css" />

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/cPanel_magic_revision_1410366077/frontend/paper_lantern/libraries/bootstrap/optimized/css/bootstrap.min.css" />
   
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/cPanel_magic_revision_1386192030/frontend/paper_lantern/libraries/ui-fonts/open_sans/optimized/open_sans.min.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/cPanel_magic_revision_1571849660/frontend/paper_lantern/libraries/fontawesome/css/all.min.css" />

    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/cPanel_magic_revision_1574480166/frontend/paper_lantern/filemanager/css/tree_styles2_optimized.css" />

    <script type="text/javascript" src="/cPanel_magic_revision_1438359844/yui-gen/utilities_container/utilities_container.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="/cPanel_magic_revision_1574479321/cjt/cpanel-all-min.js?locale=en&locale_revision=1595226004"></script>

    <script type="text/javascript">
//<![CDATA[
(function() {
]
at cpanel.pl line 1121.
    cpanel::cpanel::cptt_exectag("/usr/local/cpanel/base/frontend/paper_lantern/filemanager/ind"..., 1) called at cpanel.pl line 4489
    cpanel::cpanel::run_standard_mode() called at cpanel.pl line 925
    cpanel::cpanel::script("cpanel::cpanel", "./frontend/paper_lantern/filemanager/index.html.tt") called at cpanel.pl line 323

Failed to show template “login” in login theme “cpanel” (); falling back to legacy login. at /usr/local/cpanel/Cpanel/Server.pm line 2089.
Failed to show template “fourohfour” in login theme “cpanel” (); falling back to legacy login. at /usr/local/cpanel/Cpanel/Server.pm line 2089, <GEN245> line 20.
Failed to show template “fourohfour” in login theme “cpanel” (); falling back to legacy login. at /usr/local/cpanel/Cpanel/Server.pm line 2089, <GEN266> line 6.
Failed to show template “fourohfour” in login theme “cpanel” (); falling back to legacy login. at /usr/local/cpanel/Cpanel/Server.pm line 2089, <GEN267> line 6.

Does this have something to do with the locales?

I did a /scripts/upcp --force but that didn't seem to resolve anything.

Any idea how to fix this?

Thanks!
 
Last edited by a moderator:

Peashooter

Registered
Jul 20, 2020
3
0
1
Toronto
cPanel Access Level
Root Administrator
No, just what is normally installed. I just noticed another problem.... there seems to be an issue in creating or changing email passwords. It's showing /cpsess4012379863/backend/passwordstrength.cgi - 404 Not Found
 

cPanelLauren

Product Owner
Staff member
Nov 14, 2017
13,295
1,273
313
Houston
I see, this looks to be related to an issue reported but wasn't reproducible CPANEL-33184 where passwordstrength.cgi was not found and caused access issues within the UI. The analyst who found this found that upcp --force didn't resolve the issue but running upcp --sync did. Can you try that and let me know?