The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel Forums - "New Posts" not updating?

Discussion in 'General Discussion' started by mtindor, Aug 31, 2009.

  1. mtindor

    mtindor Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    1,281
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    48
    Location:
    inside a catfish
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Just wondering if there is a particular reason why when I make a post it doesn't show up on the "New Posts" for quite some time.

    Are posts being moderated? Or does the New Posts rely upon indexing of new posts and that indexing doesn't take place very often?

    I posted a reply to a spamasssasin thread in the WHM section and it doesn't show up in my new posts. I can find my post though if I do an advanced search and search for posts from my username.

    Mike
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    New Posts isn't instantaneous, but it usually should only take a few minutes at most. However, the New Posts RSS feed is slow to receive new posts, sometimes taking several hours.

    We do not moderate all posts. However, we have implemented a spam system to reduce the amount of spam that is publicly visible on the forums. Sometimes there are false positives where we need to manually approve the posts.

    Feel welcome to PM me the URL of the post so I can give it any extra nudge it needs :).
     
Loading...

Share This Page