The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cPanel image issue

Discussion in 'General Discussion' started by Wdbdgers, Oct 30, 2009.

  1. Wdbdgers

    Wdbdgers Registered

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    After recently uploading several pages from Dreamweaver CS4 to cPanel, and double checking that the images have properly uploaded to cPanel, I am having trouble getting them to display on many of the pages. For example, on one page the image will not show up, but does on another. I've double checked the path as well...

    Here's a sample:

    <a href="Antelope/AntelopePathfinder.html"><img src="Antelope/Antelope Necklace.JPG" width="194" height="144" alt="Pathfinders Wildlife Art by Touchstone Antelope Pottery Porcelain Necklace" /></a></td>
    <td width="33%" height="146" align="center"><a href="Antelope/AntelopeCritterNecklace.html"><img src="Antelope/Antelope Critter Necklace.JPG" width="194" height="144" alt="Critter Antelope Necklace" /></a></td>
    <td width="34%" height="146" align="center">

    <a href="Antelope/AntelopePewter.html"><img src="Antelope/Antelope Pewter Pin.JPG" width="194" height="144" alt="Antelope Pewter Pin" /></a></td>

    The first image "Antelope/Antelope Necklace.JPG" works. But the following two do not. However, they both show up on another page. Also, in the cPanel File Manager the images work. Here's the site link so you can see what I mean:

    cimarronartgallery.com/Antelope.html

    Any help would be greatly appreciated! Thanks!
     
    #1 Wdbdgers, Oct 30, 2009
    Last edited by a moderator: Oct 30, 2009
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,472
    Likes Received:
    201
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    This has nothing to do with your cPanel.

    It's down to your coding of the webpage. You'd need to examine your code source and check the full path to each image to solve this.

    Is the actual image in this directory that does not work? /Antelope/

    If yes, then the path your use to point to it is incorrect.

    You might also remove all spaces in image names and paths and go with lowercase on everything.

    For more assistance on this, try your host or google for some sort of web page building forums. This forum isn't for web page building. Sorry.

    Good luck with your new site.
     
Loading...

Share This Page