The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpanel index page in blank

Discussion in 'General Discussion' started by stphosting, Oct 19, 2005.

  1. stphosting

    stphosting Well-Known Member

    Joined:
    Oct 17, 2005
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i have WHM 10.6.0 cPanel 10.8.0-C74 FreeBSD 5.4-RELEASE i386 - WHM X in my dedicated server, when mi customers try to open his cpanel nothing happend leave in blank, i have a couple of weks with this problem, some body can help me?
     
  2. lunarshells

    lunarshells Registered

    Joined:
    Oct 29, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    WTM 10.8 CPanel 10.8.1-S11
    FreeBSD 5.4-STABLE
    Same exact problem, anyone willing to give a helping hand?

    Everything appears to be working except cpanel. In /usr/local/cpanel/log/error_log, this is what is displayed when a theme's index.html or any file in ./base/frontend is displayed:
    Child [4668]: exited with signal 13
    .
    I don't see the cpanel service crashing or any other for that matter... Please help us so we don't have to deal with another syswipe just to fix this.
    www.lunarshells.com
    Support Team
     
    #2 lunarshells, Oct 29, 2005
    Last edited: Oct 31, 2005
  3. Xenon101

    Xenon101 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    WHM 10.6.0 cPanel 10.8.0-S59
    CentOS 3.4 i686 - WHM X v3.1.0

    I get the same problem too! Except it also affects WHM, i'm guessing its cpsrvd failing...but why is the question? Is there a log for it somewhere?
     
  4. lunarshells

    lunarshells Registered

    Joined:
    Oct 29, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Alright, we did a clean install of FREEBSD and installed cpanel again and the same thing happened again.

    Can anyone PLEASE help.
     
  5. lunarshells

    lunarshells Registered

    Joined:
    Oct 29, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Alright, well this sucks. No one in the forum can help and cpanel support is VERY slow on replying. Datacenter admins have filed numerous helpesk tickets with this problem and I can see that they arn't the only ones with this problem.

    This second guesses on wether I want to use cpanel or not. What's gonna happen if we get into other cpanel bugs and we don't get any kind of support.
     
Loading...

Share This Page