cPanel Installation doesn't complete

crausers

Registered
Jun 20, 2014
1
0
1
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Hello everyone,

I'm starting latest sh file and after installation cPanel service doesn't come.
Example ; I can't see cPanel service on /etc/init.d/

Then i started /scripts/upcp --force and It looks like there is no problem but this time multiple accounts packages from another server menu does not appear

What is the problem ?

Regards
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,884
2,245
463
It looks like there is no problem but this time multiple accounts packages from another server menu does not appear
Hello :)

Could you elaborate on the specific option you are attempting to access? Note that with cPanel version 11.44, you will see:

"WHM Home » Transfers » Transfer Tool"

Thank you.
 

pcburakq

Registered
Jun 20, 2014
2
0
51
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Dear Michael,

The problem is basically this;

You download the latest installation files from layer1.cpanel.net/latest and start the installation.

Everything seems ok, the installer tells you that it have successfully installed cpanel. But, the installation is corrupted. cPanel or it's services doesn't gets to shown under /etc/init.d/ aldo there is no possible way to start cpanel.

But there is a trick, updating the cpanel makes it looks like it is working, yet most of the services are either corrupted or not working properly.

In this case, crausers talks about migration service does not fetch package list from another server.

We have tried one Virtual and two dedicated servers, the result was the same.

Therefore i inform you that there is a problem with cPanel installation and you should check this ASAP.

Regards
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,884
2,245
463
Please open a support ticket so we can take a closer look. You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

Thank you.