The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel + Mail + PHP

Discussion in 'E-mail Discussions' started by arian40, Dec 5, 2007.

  1. arian40

    arian40 Registered

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I have come to a problem, today when i login to my email from cpanel HORDE or Squirelmail they both give me errors

    HORDE error is.

    Internal Server Error

    Unable to open engine binary (php) at cpsrvd-ssl.pl line 4990
    main::phpHandler() called at cpsrvd-ssl.pl line 3764
    main::dodoc_webmaild() called at cpsrvd-ssl.pl line 700
    main::dodoc() called at cpsrvd-ssl.pl line 602


    I have looked it up and i know its not from HORDE its self but its from the Cpanel.
    and i was give a command /scripts/makecpphp to do ,, which was done fine,
    but still having the problem after doing that command,
    wondering what might be wrong with it.
     
  2. louisg1

    louisg1 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    mine is doing same thing i have run the upcp --force and it isn't working any ideas.
     
  3. louisg1

    louisg1 Active Member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ok found the problem but no solution seems like the webmail is adding extra to the link.

    Code:
    :2095/3rdparty/squirrelmail/src/login.php,src/login.php
    and it should be
    Code:
    :2095/3rdparty/squirrelmail/src/login.php
    it is doing this on all the webmail links any idea?
     
  4. cPanelDavidL

    cPanelDavidL Member
    Staff Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
Loading...

Share This Page