The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cpanel Moves

Discussion in 'General Discussion' started by Wicked, Jul 3, 2006.

  1. Wicked

    Wicked Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi

    I have recently moved some customers from one server to another. These customers had addon domains and 1 parked domains.

    The issue is that the addon domains did not transfer to the new account and neither did the parked domain.

    I still see the directories of course but the addon domains cannot be added again and neither can the parked domians.

    Does anyone have any ideas on how to fix this issue so the parked and addon domains can be added again?
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    just enter the users cpanel an re add them
     
  3. wintersun892

    wintersun892 Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    log on whm , delete the dns zones of addon and parked domains and readd them
    Cheers
     
  4. Wicked

    Wicked Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Do i delete the dns zones on the new server or the old one? I do not see the dns zones on the new server?
     
  5. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    it most likely did not create them just recreate the domains again
     
  6. Wicked

    Wicked Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    That is the problem it will not re-create as Cpanel says they already exist but they do not show under the Parked domains or the addon domains.
     
  7. phoenixdarkdirk

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    There seems to be a bug in the domain transfer script that copies references to parked domains, but does not set up named entries. I found a clue at http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=42290

    Basically, just remove all references to the parked domains in /var/cpanel/users/{$USERNAME} and you'll be able to re-add the domains.
     
  8. paulm

    paulm Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thank you very much that did fix it for me phoenixdarkdirk
     
Loading...

Share This Page