The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpanel not loading !!

Discussion in 'General Discussion' started by Getox, Feb 7, 2004.

  1. Getox

    Getox BANNED

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    grrrr!!!!
    after the damn 8.8.0 STABLE update cpanel wont load
    it just sits there loading that little bar, no popup login box comes up....

    after server reboot now the stupid whm wont load!
     
  2. Getox

    Getox BANNED

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    but wait theres more!
    the WHOLE server has just shat it self and crashed cant do nothing....
     
    #2 Getox, Feb 7, 2004
    Last edited: Feb 7, 2004
  3. Tom Pyles

    Tom Pyles Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If it is just sitting there, how do you know it is Cpanel that is causing it? Are you sure there isn't something causing a load that is causing the server to become unresponsive?

    Can you SSH into the box while this is happening?

    I've seen high server loads that cause what you are describing, so this may be a load issue and not a 'Cpanel is crap' issue.
     
  4. Getox

    Getox BANNED

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how would i suspend an account in SSH?
    i know who is doing it and i would like to suspend their account for it, they are a reseller
     
  5. Dreamer

    Dreamer Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bulgaria
    Please update to the second stable release.
     
  6. santame

    santame Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    How can upgrade when you cannot get into WHM?

    I can manage SSH, if somebody will give me step by step instructions.

    Trent
     
  7. tamu93gt

    tamu93gt Member

    Joined:
    Oct 17, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    you'd want to run /scripts/upcp to fix last nights issue run this

    rm -f /usr/local/cpanel/cpanel
    /scripts/upcp
     
Loading...

Share This Page