The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cpanel not showing but whm is ?

Discussion in 'General Discussion' started by cobrapro, Nov 15, 2003.

  1. cobrapro

    cobrapro Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    uk
    Hi
    I was wondering if someone has had this problem or knows what it is I need to do, I have a server and I can get into the whm the domains are also showing on the net but none of the cpanels are working for the domains ie http://cobrapromotions.com/cpanel this is one it is showing not found it is also not doing it with the ip ie ipaddress:2082 but the same ip address:2087 is working for whm I have looked everywere and even done a lite reboot but nothing.
    hope someone can help point me in the right direction.
    Thank You in advance.
    Gareth
     
  2. inogenius

    inogenius Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cleveland, Ohio
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I'm having the same problem, however it's WHM that's not working, but cPanel is. Once I restart WHM/CPanel everything is fine for a bit. I'm still trying to figure out what the problem is, if I can find out what it is, and how to fix it, I'll be sure to post here.
     
  3. blaze64

    blaze64 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    There is a post about 1 posts under yours at this time for this same thing.... I would link to it but it is right in front of yoru face, if you would look. :)
     
  4. inogenius

    inogenius Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Cleveland, Ohio
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I'm not using those versions though.

    WHM 8.5.4 cPanel 8.5.4-R7

    Mine also comes back up just by restarting cPanel/WHM. I had a theory that it crashed everytime someone logged into FTP, but I just proved myself wrong. Still looking into a few other things though, but it's not a top priority.
     
  5. cobrapro

    cobrapro Member

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    uk
    I think that post is for me I am running R69 but how was I suppose to know "cpanel gone sour" is the same thing?
     
Loading...

Share This Page