Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

cpanel-p taking up 100% CPU

Discussion in 'Database Discussion' started by mm1250, Apr 16, 2008.

  1. mm1250

    mm1250 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Hello,

    I am in Top and cpanel-p process is taking up 100% CPU. I have even terminated the process but it keeps coming back. How can I fix it? it has brought my server to a crawl.
     
  2. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,131
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    New York
    Never heard of a process called "cpanel-p" can you locate it and see where its being stored or who owns it ? Are you sure its not cpanel-phpmyadmin or cpanel-phppgadmin ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #2 nyjimbo, Apr 16, 2008
    Last edited: Apr 16, 2008
  3. mm1250

    mm1250 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Actually, when looking in the WHM process list it showed the whole path which was cpanel-phpmyadmin and was running an import. Someone on the server must have imported a very large database I guess.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice